Är du en Library Lover

LibraryLovers    

Gillar du bibliotek? Är du en Library Lover? Svensk Biblioteksförening, en ideell och partipolitiskt obunden förening, genomför en kampanj i syfte att öka engagemanget för de offentligt finansierade biblioteken. På kampanjens hemsida kan Library Lovers via inlägg skriva och berätta varför de gillar bibliotek. Varje vecka utlottas ett antal Library Loverspaket  bland inläggen. 

Kom just på att jag har ett boklån med förfallodatum 29/3, så det blir ett biblioteksbesök i morgon för mig. Kanske hinner jag botanisera en stund i hyllorna med signum Qcca (handarbete). 


Det hela började så oskyldigt

Det hela började så oskyldigt när jag skulle leta upp några mönster till vantar och sockar på nätet och hamnade på Stickameras hemsida där det bland annat finns en sockklubb. Verkligen inspirerande att ta del av  alla  månadssockestickningsprojekt. Kul idé detta med knit along, att alla stickar samma mönster. Eftersom det just nu under en begränsad period finns möjlighet att anmäla sig till sockklubben, under förutsättning att man har en egen blogg, så har jag gett mig ut i bloggandets (för mig hittills ganska okända) värld. Det verkar ju så himla kul att vara med och sticka själv också.

Makalös socka?

Nu är påskhelgen över för denna gång och en socka är är klar.


image1

Men när blir den andra färdig?

RSS 2.0